Fri fragt på ordrer over 1.000,00 kr.

Sommergaver

Glæd dine medarbejdere med en særligt udvalgt sommergave. Du kan glæde dine ansatte på mange måder, og en sommergave er en rigtig god måde at undestrege, at de gør en forskel for virksomheden. Lad dig inspirere af vores store udvalg af de lækreste sommergaver, der lader dine ansætte gå sommeren i møde med det brede smil om læben.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk. 

Filtrer
Pris
Brands
Forside
Brands

Har du brug for hjælp?

Skriv dit spørgsmål herunder, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

ForsideKategorierSommergaver

Udvælg en skøn sommergave til dine medarbejdere, der får dem til at føle sig værdsatte halvvejs gennem kalenderåret. Sommerferien deler gerne arbejdsåret op i to og giver et velfortjent pust i en travl hverdag. Anerkend dine ansatte med en lækker sommergave, der enten kan bruges i sommerferien eller året rundt.

Vi har et bredt udvalg af desiderede sommergaver som picnictæpper, grille, ventilatorer, havestole, terrassevarmere, køletasker, sommerdelikatesser og meget andet, men vi udbyder naturligvis også mere gængse sommergaver, der kan bruges året rundt. Eksempler herpå kan være høretelefoner, cykelhjelme, højtalere, fodbolde, service, glas, kufferter og rejsetasker. Mulighederne er mange.