GAVEUNIVERSET – ÉT GAVEKORT TIL ALLE MEDARBEJDERE

– valggaver der sikrer det store smil hos alle medarbejdere...

Lad dine medarbejdere vælge deres egen firmajulegave med årets vælg selv gavekort Gaveuniverset. Giv dine ansatte adgang til årets julegavekort med det bedste og største udvalg af gaver med Borg & Bigums populære og fleksible gavekort Gaveuniverset. Gaveuniverset er et gavekort i fire priskategorier, hvor medarbejderen selv nemt og hurtigt vælger lige netop den gave, de ønsker sig mest. Vi har sammensat eksklusive sortimenter af vælg-selv-gaver i seks forskellige prisklasser, der giver stor valgfrihed for virksomhedens ansatte. Hver priskategori indeholder mellem 24 - +50 lækre vælg-selv-gaver med noget for enhver smag – lige fra køkkenudstyr, interiør og elektronik til gavekurve, donationer og oplevelser. Vælg den prisklasse der passer til julegavebudgetet; medarbejderne får herefter kun adgang til gaverne i dette sortiment.

Når medarbejderen har valgt sin gave, sørger vi for resten. Den enkelte virksomhed vælger om alle julegaver skal leveres samlet i virksomheden eller direkte til medarbejdernes privatadresser.

Besøg www.gaveuniverset.dk og se det flotte udvalg.

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

GAVEUNIVERSET – ÉT GAVEKORT TIL ALLE MEDARBEJDERE

– julens gavekort i fire priskategorier, der opfylder alle ønsker

Gaveuniverset er årets firmajulegave – glæd dine medarbejdere og ansatte med ét gavekort i fire prisklasser, hvor medarbejderen selv nemt og hurtigt vælger sin gave blandt minimum 24 specielt udvalgte valggaver. Vælg-selv-gaver er en rigtig god måde at sikre, at alle medarbejdere finder noget, som falder i deres smag. Vores valggaver er særligt udvalgte, så dine medarbejdere selv kan vælge deres favorit. Vores gavekort har alt til både ham og hende, og der er noget for enhver smag – lige fra køkkenudstyr og interiør til oplevelser og donationer. Når gaven er valgt, sørger vi for resten. Du bestemmer selv, om gaverne skal sendes samlet til firmaet eller direkte til medarbejdernes privatadresser via GLS-shop.


Så bliver det ikke meget nemmere at give årets firmajulegave, der helt sikkert får smilet frem hos alle medarbejdere.

Besøg www.gaveuniverset.dk og se det flotte udvalg.

ÅRETS FIRMAJULEGAVE – GAVEKORT MED VALGFRIHED

Håndplukket fra landets største og førende leverandører af mærkevarer

I Danmark er vi meget bevidste om kvalitet, holdbarhed og ikke mindst trends og mærkevarer, når vi vælger årets gave. Hos Gaveuniverset finder du et stort udvalg af vælg-selv-gaver fra landets førende mærkevareleverandører, hvor alle gaver lever op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends. Leverandørerne har vi lavet special aftaler med, og vi har derfor mulighed for at tilbyde landets bedste valggaver til de bedste priser – priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser, der er at finde i butikkerne – dette gør det selvfølgelig muligt at give medarbejderne endnu større og endnu mere værdifulde vælg-selv-gaver med årets gavekort Gaveuniverset, der gør, at de føler sig mere værdsatte og får endnu bredere smil frem på læben.

Mærkevarer er ofte blevet netop mærkevarer, fordi der er tale om gedigne kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, der efterspørges af danskerne. Hos Gaveuniverset kan der vælges vælg-selv-gaver fra gavekortet fra både de helt nye mærkevareleverandører – dem der sætter de nye trends inden for interiør, lyd, udeliv, rejse, servering, køkken og meget andet – samt de gode gamle klassikere, der har ekstra fokus på tidløshed, kvalitet og brand.

Besøg www.gaveuniverset.dk og se det flotte udvalg i fire prisklasser.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.