Påskegaver til medarbejdere og kunder

Årets firma påskegave 2022

Forkæl dine medarbejdere og kunder med vores firma påskegave 2022: en vælg selv gaveshop, hvor dine ansatte nemt selv kan vælge deres påskegave. Du vælger selvfølgelig selv hvilke påskegaver, der skal være i din gaveshop. Lav f.eks. en gaveshop med et flot udvalg af påskeæg til medarbejdere, herunder Summerbird påskeæg, Royal Copenhagen påskeæg og Johan Bulow påskeæg. Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk.

 → Lav en vælg selv påskegaveshop 

eller 

→ køb påskegaver online her!

Årets firma påskegave 2022

Forkæl...

Årets firma påskegave 2022

Forkæl dine medarbejdere og kunder med vores firma påskegave 2022: en vælg selv gaveshop, hvor dine ansatte nemt selv kan vælge deres påskegave. Du vælger selvfølgelig selv hvilke påskegaver, der skal være i din gaveshop. Lav f.eks. en gaveshop med et flot udvalg af påskeæg til medarbejdere, herunder Summerbird påskeæg, Royal Copenhagen påskeæg og Johan Bulow påskeæg. Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk.

 → Lav en vælg selv påskegaveshop 

eller 

→ køb påskegaver online her!

Læs mere

Filtrer

Har du brug for hjælp?

Skriv dit spørgsmål herunder, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

ForsideKategorierPåskegaver til medarbejdere og kunder
Side af

VORES BUD PÅ ÅRETS FIRMA PÅSKEGAVE 2022

I 2022 vil vi gerne give vores kunder mulighed for at forkæle deres medarbejdere endnu mere. Derfor tilbyder vi vores bud på årets firma påskegave 2022: en vælg selv gaveshop, hvor du selv kan sammensætte et lækkert udvalg af gaver, som dine medarbejdere kan vælge imellem.

 → Lav en vælg selv påskegaveshop 

FIND INSPIRATION TIL DINE FIRMA PÅSKEGAVER 2022

Gå på opdagelse i vores store udvalg af firma påskegaver 2021 til medarbejdere og kunder og dine nærmeste samarbejdspartnere. Find inspiration til hvad årets påskeæg til medarbejdere skal bestå af eller find inspiration til andre påskegave idéer. Vi har håndplukket et stort udvalg af gaver, der indeholder alt det bedste inden for både de klassiske chokolade påskeæg og flotte porcelænsæg til lækker lakrids og vingummi.

Uanset om du er på udkig efter et påskeæg til medarbejdere eller en anden gave, så er der masser at vælge imellem her. En påskegave fra en virksomhed får modtageren til at føle sig værdsat og synet på samarbejdet bliver meget mere positivt. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige påskegave til sine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere.

Lad os hjælpe dig med at finde årets påskegave 2021 til både ansatte, kunder og medarbejdere - kontakt os på telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk.

HVORFOR KØBE ÅRETS PÅSKEGAVER 2022 HOS OS?

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders ansatte, kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firma påskegaver. Et stort udvalg af lækre påskegaver 2022, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firma påskegaver fra Borg & Bigum altid en succes. Og det er din garanti for kvalitet.

Hos os får du altid glæde af:

 • +35 års erfaring med levering af firmagaver til tiden. 
 • Påskegaver fra alle de største brands, som Summerbird påskeæg, Royal Copenhagen påskeæg og mange flere. 
 • Et stort udvalg af alternative ikke-spiselige gaver.​

Påskegaver, der glæder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

Hos Borg & Bigum har vi igen i år gjort os ekstra umage med at sammensætte årets lækreste firma påskegaver 2022 til dine ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Find i vores sortiment årets lækreste og skønneste gaver fra landets førende påskevareleverandører – her på siden finder du et stort og unikt udvalg af håndplukkede påskegaver, der får de gladeste smil frem på læben hos både kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

Sig tak med en påskegave

Udover at være en religiøs højtid er påsken efterhånden blevet et mere og mere moderne fænomen, der i den grad handler om at give hinanden små påskegaver. Disse kommer gerne som påskeæg i form af påskechokolade, påskeslik eller andre mindre påskegaver. Og det giver din virksomhed en super mulighed for at sige “tak” til ansatte, kunder eller partnere. Find lige præcis de gaver, der vil glæde dem allermest her på siden.

Påsken ligger i foråret, en årstid hvor alting spirer og udvikler sig. Det lysner omkring os og optimismen og glæden vinder frem. En påskegave kan være et velsmagende startskud på samarbejdet mellem virksomheden og hhv. medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere resten af året. Et påskeæg kan i dagens Danmark indeholde alle tænkelige former for overraskelser.

PÅSKEGAVER FOR ENHVER SMAG OG PRISKLASSE

Borg & Bigum udbyder påskegaver for enhver smag, ethvert temperament og i enhver prisklasse. Er du og din virksomhed mest til traditionelle chokolade påskeæg til medarbejdere, eller ønsker du at prøve nye og anderledes påskegaver, er du kommet til det rette sted. Vores påskesortiment tilbyder alt fra lækre påskechokolader og traditionelle påskeæg til vingummi, lakrids og ikke spiselige gaver.

DE LÆKRESTE PÅSKEÆG TIL MEDARBEJDERE

Vi samarbejder alle de største brands inden for påskechokolade, så du altid kan sende et påskeæg fra dit favorit brand! At give et påskeæg som årets påskegave 2022, kan være et traditionelt valg, hvor påskegaven indeholder traditionelle chokoladepåskeæg med marcipan og lignende, men det kan også være et moderne valg, hvis gaven indeholder moderne påskeæg med smag af chili, lakrids eller saltkaramel.

Så hvis du ønsker at forkæle dine ansatte, så tag et kig på vores store udvalg af lækre chokolade påskeæg til medarbejdere, der indeholder påskeæg fra landets bedste chokoladeproducenter, herunder:

 • Summerbird påskeæg 
 • Magasin påskeæg 
 • Simply chocolate påskeæg 
 • Hotel Chokolat påskeæg 
 • Xocolatl påskeæg 
 • SV Michelsen påskeæg

Dette er blot nogle af de brands, som vi har i vores store udvalg af påskeæg til medarbejdere eller andre modtagere. Vi tilbyder også andre spiselige påskegaver, herunder påskeslik af Lakrids by Bülow eller vingummi fra Wally & Whiz.

IDÉER TIL ALTERNATIVE PÅSKEGAVER

I dag efterspørger flere og flere alternative påskegaver til ansatte, ift. det det traditionelle påskeæg til medarbejdere. Vi stræber efter at imødekomme vores kunders behov, og derfor tilbyder vi også et lækkert udvalg af ikke-spiselige påskegaver.

Du kan blandt andet tage et kig på disse alternative påskegaver:

 • Royal Copenhagen påskeæg i porcelæn. 
 • En lemon gul EVA Solo drikkeflaske. 
 • Et lam eller en gul smiley fra Hoptimist. 
 • Kaj Bojesens klassiske kanin figur. 
 • Elegante porcelæns påskeæg fra Kähler eller Rosendahl.​

Udover ovenstående ikke-spiselige påskegaver, så tilbyder vi også et stort udvalg af spiselige påskegaver, der ikke indeholder chokolade, herunder vingummi fra Wally & Whiz og Lakrids by Bülow. Vi hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige alternative påskegave.

VÆLG DE HELT RIGTIGE PÅSKEGAVER TIL DINE MEDARBEJDERE

Påskegaver er gradvist blevet en tradition i flere og flere danske virksomheder. År for år er der et større antal firmaer, der tilslutter sig den hyggelige tradition med at give sine medarbejdere påskegaver. Og det stopper ikke dér, for trenden vil det, at både kunder og virksomhedens øvrige samarbejdspartnere tit og ofte får den samme velsmagende tur, som de ansatte. 

Som firma gælder det selvfølgelig om at finde årets helts rigtige påskegaver 2022, der glæder mest hos modtageren, uanset om det er ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. At finde den helt rigtige påskegave kan være en svær beslutning, men hos os kan påskegaven selvfølgelig differentieres så hver modtagergruppe får den påskegave, der passer lige netop til dem og dit påskebudget. Derudover er der naturligvis også mulighed for at skræddersy påskegaven til dine medarbejdere, hvis du lige ved, hvilke præferencer de forskellige ansatte har. 

En påskegave siger desuden også meget om den virksomhed, der giver den: Har du et helt traditionelt firma, og ønsker du at signalere netop det udadtil, kan du eksempelvis give helt traditionelle påskeæg i chokolade. Ønsker du derimod at signalere noget nyt og ungt, kan du med fordel kaste dig ud i at give et påskeæg bestående af vingummi, lakrids eller lidt mere ”vovede” chokolader med strejf af chili, salt eller karamel. Borg & Bigum hjælper dig gerne på vej med at vælge den påskegave, der beskriver dig allerbedst som virksomhed.

PÅSKE GAVER DENGANG OG I 2022

– hvad gik påsken ud på i gamle dage, og hvad går påsken ud på nu?

De fleste af os ved godt at påsken har rødder tilbage i kristendommen, men har du helt styr på den præcise historie? Og hvordan passer påske gaver, påskeæg, påskefrokoster, påskeharer osv. ind i fortællingen? 

Oprindeligt var påsken en jødisk tradition, hvor foråret og frugtbarheden hos kvæget blev fejret. Det var netop dette Jesus drog afsted for at fejre, da han blev korsfæstet og genopstod – dette blev til den kristne påske, og det er den vi hovedsageligt kender og fejrer i Danmark i dag. 

Udover de kristne traditioner opfattes påsken efterhånden mere og mere som en højtid, hvor vi giver hinanden påske gaver og påskeæg, og hvor vi hygger med masser af god mad, gerne i form af påskefrokoster med tilhørende påskebryg. 

Mange påske gaver indeholder en påskehare. Denne er faktisk en tysk tradition. Ifølge denne tyske tradition hopper påskeharen ud i haven og gemmer påskeæg til børnene. Lige netop påskeæg har været en del af påsketraditionen i mere end 400 år, hvor Leonora Christine byttede farvede æg med sin medfange i Blåtårn. Ægget har desuden altid været et symbol på livet, ligesom kyllingen inde i ægget blev et billede på Jesu opstandelse. 

I dag forbindes påske gaver også med gækkebrevet, der faktisk oprindeligt ikke var et brev, men blot en vintergæk, som man lagde til den man elskede – vedkommende skulle så gætte, hvem blomsten stammede fra. Senere blev brevet en del af skikken og et sukkeræg skulle gives, hvis modtageren ikke kunne gætte hvem afsenderen var. I dag er gækkebrevet blevet lidt af en konkurrence mellem modtager og giver. Hvis afsenderen ikke gættes, skal et påskeæg eller en påske gave modtages, men gættes afsenderen er det derimod modtageren der kan mæske sig i et lækkert påskeæg.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE ÅRETS PÅSKE GAVER

Når man giver sine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere påske gaver er det et tegn på at man værdsætter samarbejdet med de pågældende. Er påske gaven tilmed valgt med omtanke, så den passer ekstra godt på modtageren eller siger noget om virksomheden, bliver den ofte endnu bedre modtaget. Og virksomheden høster helt sikkert nogle positive tanker i løbet af året for den opmærksom, man har givet. Men formålet med påske gaver er ikke kun at glæde sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, for deres omgivelser får helt sikkert også et mere positivt syn på virksomheden. 

Hos Borg & Bigum kan du altid finde den perfekte påske gave, da vi har et kæmpe udvalg af påskelækkerier fra alle de kendte påskeleverandører. 

Har du har spørgsmål til påske gaven, eller har du brug for at blive guidet gennem gavevalget sidder vi altid klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk.