Kundegaver

– gaver til glæde for især dine kunder og samarbejdspartnere

Hvorfor skal du give kundegaver? Er det ikke bare spild af tid og penge? Absolut ikke – kundegaver er en meget værdifuld gerning både for dig og din kunde. Og selvom der skal investeres en smule fra budgettet nu og her, kommer det så absolut mange gange igen, når vi snakker goodwill og ”top-of-mind” hos kunden. For hvem tænker man først på, når man har brug for lige netop det produkt eller den ydelse, som du udbyder – en tilfældig leverandør på nettet eller sågar en tidligere leverandør, der bare leverer det de skal og så ikke engagerer sig yderligere ELLER den leverandør, der faktisk har DIG i tankerne, følger op på opgaver, leverancer osv. og faktisk er så interesseret i dig, at du får en gave – en kundegave? Der er en meget stor sandsynlighed for at det er den sidste, der får den næste ordre.

En kundegave får nemlig din kunde til at føle sig helt speciel, og det er lige netop den følelse, der gør at de har lyst til at handle med dig igen. Derudover er du top-of-mind, hvilket betyder, at du er den første de tænker på, når der er behov for en leverandør med dine kompetencer i deres virksomhed. Og ikke nok med det; du er også den, de anbefaler til venner, bekendte, kolleger og samarbejdspartnere, hvis de en dag er på udkig efter en leverandør. Så i bund og grund er kundegaver en rigtig god idé og en rigtig klog investering.

Tag endelig fat i vores dygtige konsulenter, der glæder sig til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis du har brug for sparring eller anden hjælp, når du skal vælge kundegaver.

SE ALLE KUNDEGAVER »

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

HVORFOR ER DET EN RIGTIG GOD IDÈ AT GIVE DINE KUNDER OG ANDRE SAMARBEJDSPARTNERE KUNDEGAVER?

Hvad får de ud af det, og hvad får du ud af det?

Det er altid en fornøjelse og glæde at få gaver, men det er absolut også en ligeså stor, eller måske endda større, fornøjelse at give gaver. Når man giver en gave får man altid noget retur; en gave til en god ven skaber ofte glæde og måske ligefrem lykke hos modtageren, og den begejstring kan man leve højt på længe som gavegiver.
Når det kommer til et firma, der giver kundegaver, er det dog svært at leve af begejstring og lykkefølelser alene. Men det er heldigvis også langtfra, det eneste du får, når du vælger at give dine kunder og tætte samarbejdspartnere kundegaver – de får nemlig fremadrettet en meget større tilbøjelighed til at vælge dig som leverandør igen og samtidig anbefale dig til andre i deres netværk. På den måde kan en enkelt kundegave skabe masser af nye ordrer – som ringe i vandet. Og så ser budgettet pludselig meget bedre ud end før kundegaverne kom i spil. Kundegaven er simpelthen med til at dine kunder og samarbejdspartnere føler sig mere værdsatte og bliver mere positivt indstillet over for dig som leverandør eller partner.
Derfor er det superattraktivt og en rigtig fornuftig investering at give kundegaver – når blot man holder forholdet ved lige og fortsat udfører et ordentligt stykke arbejde.

HVORDAN VÆLGER DU DEN HELT RIGTIGE KUNDEGAVE TIL KUNDER OG ANDRE SAMARBEJDSPARTNERE?

– find de kundegaver der glæder mest

Hvorfor giver vi gaver? Det gør vi for at glæde modtageren, lade dem vide at vi sætter pris på dem eller måske som tak eller som et symbol på en begivenhed. Ligegyldigt hvorfor vi giver gaver, gør vi det altid med det formål at glæde modtageren – og det er også den følelse vi gerne vil have frem, når vi giver kundegaver. Det er derfor, vigtigt at der er et stort sortiment at vælge ud fra, når kundegaven skal findes – så den perfekte kundegave i forhold til budget og præferencer kan komme i hus. Skaber gaven ikke glæde kan den ende i bunden af en skuffe eller blive smidt ud og er i det tilfælde helt unødvendig og kan måske endda have den modsatte effekt. Så det er vigtigt at bruge lidt tid på at udvælge den helt rigtige kundegave – måske i forhold til årstid, sæson eller trends. Borg & Bigum er naturligvis altid parat til at hjælpe dig med gode idéer til kundegaven.

Når vi skal vælge kundegaver er noget spiseligt gerne et hit. De fleste kan lide chokolade eller slik, og kan de ikke, er der nok nogen i deres omgangskreds, der kan. Det er dog også muligt at gå mere kreative veje med sine kundegaver – så som at give en kælk om vinteren eller en powerbank eller et strandtæppe op til sommerferien. Det er gerne de lidt mere skæve, men brugbare, gaver – der får de rigtig positive tanker til at flyve imod dig og din virksomhed i den efterfølgende tid. Det er dog vigtigt at have for øje, hvem din kunde er – er der tale om en konservativ virksomhed, kan det godt være at man skal holde lidt igen med de alt for kreative idéer til kundegaven.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.