FIRMAJULEGAVER 2023 – VÆLG DEN HELT RIGTIGE JULEGAVE TIL MEDARBEJDERNE

– stort udvalg af julegaver til medarbejdere og kunder!

Vælg selv firmajulegaver

Vi har gjort det nemt for dig at finde årets julegave til medarbejdere. På Gaveuniverset kan du nemlig lave din egen gaveshop med et selv-valgt udvalg af vælg selv julegaver. Du kender jo bedst selv dine kollegaer, medarbejdere og kunder. Derfor skal du selvfølgelig selv have mulighed for at udvælge gaverne i din vælg selv julegave webshop. ⇒ Byg din egen gaveshop med vælg selv julegaver

http://gaveuniverset.dk

Vælg mellem mange forskellige gaver og bestil alt det, som du ønsker dig til din virksomhed og dine medarbejdere. Med over 35 års erfaring, kan vi tilbyde den bedste pris på enhver gave, og den nemmeste byg selv gaveshop. Vi giver dig desuden mulighed for at designe gaveshoppen med virksomhedens branding.

Bestil hver gave her, lav en gaveshop eller tag kontakt til en af vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller e-mail info@borgbigum.dk, hvis du har brug for hjælp, idéer eller sparring til at vælge de perfekte firmajulegaver. 

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

FIRMAJULEGAVER 2023 – VÆLG DEN HELT RIGTIGE JULEGAVE TIL MEDARBEJDER

– find de firmajulegaver, der glæder mest hos dine medarbejdere

Vi elsker at få gaver, og vi elsker at give gaver. Firmajulegaven er efterhånden blevet en tradition i rigtig mange virksomheder, og den medvirker til at medarbejderen føler sig mere værdsat og bliver mere positivt indstillet overfor nye og gamle arbejdsopgaver.

Firmajulegaver er noget, som de fleste ansatte ser frem til med stor spænding og forventningerne er helt itop. MEN det kan være rigtig svært at vælge den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere, når de skal have en ekstra tak for året, der er gået. Firmajulegaven skal bl. a. vække glæde hos hver enkelt ansatte – og den firmajulegave, der passer perfekt til den ene, er måske den helt forkerte gave til en anden.

Måske det er en god idé at lade dine medarbejdere vælge deres firmajulegave selv? Vælg mellem mange forskellige gaver i vores sortiment, hvor du kan finde gaver i vidt forskellige kategorier, og så vælger medarbejderen selv sin firmajulegave herudfra. På den måde undgår du, at dine medarbejdere går på juleferie med skuffede miner og sikrer glæde langt ind i det nye år.

Det er naturligvis også en mulighed at give én og samme firmajulegave til alle jeres ansatte – og det kan også sagtens blive en stor succes. Det kræver dog ofte lidt ekstra forarbejde og kendskab til medarbejderne i din virksomhed. Men ønsker du virkelig at overraske dine medarbejdere med en valg-gaveshop til jul, er det absolut en vej at gå.

HER FINDER DU FIRMAJULEGAVER FRA LANDETS FØRENDE MÆRKEVARELEVERANDØRER

– giv medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mærkevarer, der glæder endnu mere...

I Danmark er vi meget bevidste om kvalitet, holdbarhed og ikke mindst trends og mærkevarer. Hos Borg & Bigum finder du naturligvis et stort sortiment af firmajulegaver fra landets førende mærkevareleverandører, og dansk design producenter, hvor alle firmajulegaver lever op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends. Vores gode og lange samarbejde med landets førende mærkevareleverandører gør, at vi har mulighed for at tilbyde landets flotteste firmajulegaver til de absolut bedste priser – priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser, der er at finde ude i butikkerne. Dette gør det selvfølgelig muligt at give medarbejderne endnu større og endnu mere værdifulde gaver, der gør, at de føler sig værdsatte og får endnu bredere smil frem på læben.

Hos Borg & Bigum har vi  f.eks. dansk design firmajulegaver fra Royal CopenhagenGeorg JensenGeorg Jensen DamaskKay Bojesen, Dyberg Larsen og mange flere. Vi har firmajulegaver fra både de helt nye mærkevareleverandører – dem der sætter de nye trends inden for interiør, lyd, rejse, servering, køkken og meget andet – og selvfølgelig fra de klassiske og velkendte, som vi alle har et forhold til, og som der har stået i vores stuer, på vores spiseborde, på vores terrasser i årtier. Men som vi elsker, da det er velkendt og fordi kvalitet og tidløsheden er i top. 

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.