Fri fragt på ordrer over 1.000,00 kr.

Firmajulegaver

– gaver, der glæder kunder og medarbejdere...

Julen handler om at give – og det er den perfekte anledning for dit firma til at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere som et anerkendende skulderklap, for deres gode arbejde året igennem. En firmajulegave til dine samarbejdspartnere og kunder er desuden en oplagt mulighed for at takke for samarbejdet i 2019.

Få fingrene i årets flotteste firmajulegaver fra landets førende mærkevareleverandører lige her på siden, hvor du finder et stort og unikt udvalg af håndplukkede firmajulegaver, der med garanti får det brede smil frem hos både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du finder firmajulegaver for enhver smag for både ham og hende – i alle prisklasser. Vores julegavesortiment indeholder alt fra lækre gaveæsker og julekurve med vin og chokolade til designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber.

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders ansatte, kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firmajulegaver. Et stort udvalg af lækre firmajulegaver, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firmajulegaver fra Borg & Bigum altid en succes. Og det er din garanti for kvalitet.
Få inspiration til årets fedeste firmajulegaver til både ansatte, samarbejdspartnere og kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis du har brug for hjælp eller sparring til at vælge firmajulegaven i 2019.

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

HVORDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE FIRMAJULEGAVE TIL DINE MEDARBEJDERE?

– find de julegaver, der glæder mest hos dine medarbejdere

Vi elsker at få gaver, og vi elsker at give gaver. Firmajulegaven er efterhånden blevet en tradition irigtig mange virksomheder, og den medvirker til at medarbejderen føler sig mere værdsat og blivermere positivt indstillet overfor nye og gamle arbejdsopgaver.

Firmajulegaven er noget de fleste ansatte ser frem til med stor spænding og forventningerne helt itop. MEN det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere, nårde skal have en ekstra tak for året, der er gået. Firmajulegaven skal gerne vække glæde hos hver enkelt ansatte – og den firmajulegave, der passer perfekt til den ene, er måske den helt forkerte gave tilen anden.

Måske det er en god idé at lade dine medarbejdere vælge deres firmajulegave selv? Du kan ud frahele vores sortiment udvælge et mindre udvalg af firmajulegaver, evt. fra lidt forskellige kategorier, også vælger medarbejderen selv sin firmajulegave herudfra. På den måde undgår du, at dine medarbejdere går på juleferie med skuffede miner og sikrer glæde langt ind i det nye år.

Det er naturligvis også en mulighed at give én og samme firmajulegave til alle ansatte i virksomheden – og det kan også sagtens blive en stor succes. Det kræver dog ofte lidt ekstra forarbejde og kendskab til medarbejderne. Men ønsker du virkelig at overraske dine medarbejdere med en firmajulegaveop til jul, er det absolut en vej at gå.

HER FINDER DU FIRMAJULEGAVER FRA LANDETS FØRENDE MÆRKEVARELEVERANDØRER

– giv medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mærkevarer der glæder endnu mere...

I Danmark er vi meget bevidste om kvalitet, holdbarhed og ikke mindst trends og mærkevarer. HosBorg & Bigum finder du naturligvis et stort udvalg af firmajulegaver fra landets førende mærkevareleverandører, hvor alle firmajulegaver lever op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends. Leverandørerne har vi lavet rigtig gode aftaler med, og vi har derfor mulighed for at tilbyde landets bedstefirmajulegaver til de bedste priser – priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser, der erat finde ude i butikkerne – hvilket selvfølgelig gør det muligt at give medarbejderne endnu større ogendnu mere værdifulde firmajulegaver, der gør at de føler sig mere værdsatte og får endnu brederesmil frem på læben.

Mærkevarer er ofte blevet netop mærkevarer, fordi der er tale om gedigne kvalitetsprodukter medlang holdbarhed, der efterspørges af danskerne. Hos Borg & Bigum kan der vælges firmajulegaverfra både de helt nye mærkevareleverandører – dem der sætter de nye trends inden for interiør, lyd,udeliv, rejse, servering, køkken og meget andet – og selvfølgelig fra de klassiske og velkendte, derhar stået i vores stuer, på vores spiseborde, på vores terrasser og årtier, men som vi elsker, da det ervelkendt og fordi kvalitet og tidløsheden er i top. 

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.