Fri fragt på ordrer over 1.000,00 kr.

Firmajulegaver

– gaver, der glæder kunder og medarbejdere...

Firmajulegaver 2020

Julen handler om at give – og det er den perfekte anledning for dit firma til at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere som et anerkendende skulderklap, for deres gode arbejde året igennem. En firmajulegave til dine samarbejdspartnere og kunder er desuden en oplagt mulighed for at takke for samarbejdet i 2019.

Få fingrene i årets flotteste firmajulegaver fra landets førende mærkevareleverandører lige her på siden, hvor du finder et stort og unikt udvalg af håndplukkede firmajulegaver, der med garanti får det brede smil frem hos både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du finder firmajulegaver for enhver smag for både ham og hende – i alle prisklasser. Vores julegavesortiment indeholder alt fra lækre gaveæsker og julekurve med vin og chokolade til designvarer inden for interiør, lyd, rejse og køkkenredskaber.

I mere end 35 år har Borg & Bigum glædet virksomheders ansatte, kunder og nærmeste samarbejdspartnere med lækre, udsøgte og nyskabende firmajulegaver. Et stort udvalg af lækre firmajulegaver, leveret til tiden uden problemer, klar til at dele ud – det er opskriften, som vi har fulgt i mere end 35 år. Derfor bliver firmajulegaver fra Borg & Bigum altid en succes. Og det er din garanti for kvalitet.
Få inspiration til årets fedeste firmajulegaver til både ansatte, samarbejdspartnere og kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis du har brug for hjælp, idéer eller sparring til at vælge firmajulegaven.

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

FIRMAJULEGAVER 2020 – VÆLG DEN HELT RIGTIGE FIRMAJULEGAVE TIL DINE ANSATTE

– find de julegaver, der glæder mest hos dine medarbejdere

Vi elsker at få gaver, og vi elsker at give gaver. Firmajulegaven er efterhånden blevet en tradition irigtig mange virksomheder, og den medvirker til at medarbejderen føler sig mere værdsat og bliver mere positivt indstillet overfor nye og gamle arbejdsopgaver.

Firmajulegaver er noget de fleste ansatte ser frem til med stor spænding og forventningerne helt itop. MEN det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige firmajulegave til dine medarbejdere, når de skal have en ekstra tak for året, der er gået. Firmajulegaven skal gerne vække glæde hos hver enkelt ansatte – og den firmajulegave, der passer perfekt til den ene, er måske den helt forkerte gave til en anden.

Måske det er en god idé at lade dine medarbejdere vælge deres firmajulegave selv? Du kan ud fra hele vores sortiment udvælge et mindre udvalg af firmajulegaver, evt. fra lidt forskellige kategorier, også vælger medarbejderen selv sin firmajulegave herudfra. På den måde undgår du, at dine medarbejdere går på juleferie med skuffede miner og sikrer glæde langt ind i det nye år.

Det er naturligvis også en mulighed at give én og samme firmajulegave til alle ansatte i virksomheden – og det kan også sagtens blive en stor succes. Det kræver dog ofte lidt ekstra forarbejde og kendskab til medarbejderne. Men ønsker du virkelig at overraske dine medarbejdere med en valg-gave-shop til jul, er det absolut en vej at gå.

HER FINDER DU FIRMAJULEGAVER FRA LANDETS FØRENDE MÆRKEVARELEVERANDØRER

– giv medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mærkevarer, der glæder endnu mere...

I Danmark er vi meget bevidste om kvalitet, holdbarhed og ikke mindst trends og mærkevarer. Hos Borg & Bigum finder du naturligvis et stort udvalg af firmajulegaver fra landets førende mærkevareleverandører, hvor alle firmajulegaver lever op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends. Vores gode og lange samarbejde med landets førende mærkevareleverandører gør, at vi har mulighed for at tilbyde landets flotteste firmajulegaver til de absolut bedste priser – priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser, der er at finde ude i butikkerne. Dette gør det selvfølgelig muligt at give medarbejderne endnu større og endnu mere værdifulde firmajulegaver, der gør, at de føler sig mere værdsatte og får endnu bredere smil frem på læben.

Hos Borg & Bigum har vi  bl.a. firmajulegaver fra Royal CopenhagenGeorg JensenGeorg Jensen DamaskKay Bojesen, Dyberg Larsen og mange flere.Vi har firmajulegaver fra både de helt nye mærkevareleverandører – dem der sætter de nye trends inden for interiør, lyd, rejse, servering, køkken og meget andet – og selvfølgelig fra de klassiske og velkendte, som vi alle har et forhold til, og som der har stået i vores stuer, på vores spiseborde, på vores terrasser i årtier. Men som vi elsker, da det er velkendt og fordi kvalitet og tidløsheden er i top. 

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.