Anledningsgaver

– gaver, der glæder kunder og medarbejdere på specielle anledninger

Der er mange anledninger, hvor man ønsker at glæde et andet menneske. Sådan er det i det virkelige liv, men bestemt også i virksomheder. En gave kan ofte være svaret, når en speciel dag, begivenhed eller person skal fejres. Men hvis det ikke lige er en julegave, påskegave eller sommergave, du som virksomhed skal give, hvad så? Så er du først og fremmest endt det helt rigtige sted, for så er det højst sandsynligt en anledningsgave, du er ude efter.

Hos Borg & Bigum finder du hele året rundt et bredt udvalg af lækre anledningsgaver, ligegyldigt hvilken anledning der skal fejres: gave til jubilæum, gave til en kollega der stopper eller gave til pensionisten, en person i dit netværk der skal på barsel, giftes, har fødselsdag, jubilæum, er blevet udlært, er blevet elev; ugens, månedens eller årets medarbejder eller måske ved familieforøgelse En hvilken som helst anledning kan fejres, og det glæder altid med en gave – specielt når den er tilpasset lige netop den, der skal modtage den.

Få masser af inspiration til at finde de fedeste og skønneste anledningsgaver til både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten telefon 77 43 20 00 eller info@borgbigum.dk, hvis du har brug for hjælp eller sparring til at vælge den helt rigtige anledningsgave til en helt speciel anledning.

>> Se hele udvalget for anledningsgaver

Vi har gaver i alle prisklasser
VÆLG BUDGET

HVORDAN VÆLGER DU DE HELT RIGTIGE ANLEDNINGSGAVER TIL DINE MEDARBEJDERE, KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE, NÅR EN BEGIVENHED SKAL FEJRES?

– find de gaver der betyder mest hos de mennesker, du gerne vil glæde

Når der sker en stor begivenhed i vores liv, er vi rigtig gode til at fejre det. Og når vi fejrer noget, er vi også rigtig gode til at give hinanden gaver. Og det ses ofte at ens arbejdsplads, samarbejdspartner eller leverandør også giver en gave. Men hvordan finder vi så den perfekte anledningsgave, når vi som virksomhed gerne vil anerkende dygtige og loyale mennesker i vores netværk.

 
Hvor godt kender du den, der skal modtage anledningsgaven? Hvis det er et lidt overfladisk bekendtskab, som det kan være ved samarbejdspartnere eller kunder, kan det være en nem, men rigtig god løsning at give en delikatessekurv, et par flasker vin eller lignende. Har du et tættere forhold til personen og ønsker du at give en mere personlig gave, er der rig mulighed for at slå sig løs i flere forskellige kategorier med anledningsgaver her på siden. Her finder du nemlig lækre anledningsgaver til både ham og hende. Og til alle typer af mennesker – om der er tale om en person, der går op i indretning og interiør eller en der holder af at opholde sig ude på terrassen, haven, naturen eller noget helt tredje.

FIND ET STORT UDVALG AF ANLEDNINGSGAVER FRA LANDETS STØRSTE OG FØRENDE LEVERANDØRER AF MÆRKEVARER

– giv medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mærkevarer der glæder endnu mere

Når du skal give en anledningsgave, er der mange, der sætter stor pris på at få en gave af en vis kvalitet, holdbarhed og renommé. Hvis man skal vælge en ret sikker vej, er det ofte en god idé at skæve lidt til leverandøren, for ofte varmer en gave lige lidt mere, hvis den kommer fra en kendt mærkevareleverandør eller designer. Du finder selvfølgelig et stort sortiment af anledningsgaver fra landets førende mærkevareleverandører lige her hos Borg & Bigum. Disse anledningsgaver lever alle op til ønsket om netop kvalitet, holdbarhed og trends, som mange danskere ønsker. Vi har lavet rigtig gode aftaler med leverandørerne, og det kommer naturligvis også dig til gode som virksomhed, da vi har mulighed for at tilbyde landets bedste anledningsgaver til de bedste priser – selvfølgelig med priser der ligger langt under de vejledende udsalgspriser ude i butikkerne – hvilket gør det muligt at give medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere endnu større og endnu mere værdifulde anledningsgaver, der gør at de føler sig mere værdsatte og får endnu bredere smil frem på læben.

Mange mærkevarer er af den allerhøjeste kvalitet og med tidløshed helt i top, hvilket gør, at de kan leve år efter år uden at gå af mode – dette er en oplagt anledningsgave, da den kan bestå i mange årtier og kaste mange venlige tanker (rettet dig og din virksomhed) af sig. Andre mærkevarer er helt nye på markedet, og ofte er det trends og tendenser, der skaber disse. Disse anledningsgaver kan nogle gange vække andre følelser i os, da det er nyt og spændende og netop udstråler, at man er ”med på noderne”. I bund og grund kræver det lidt viden om modtageren af anledningsgaven, hvis du ønsker at give en lidt mere personlig gave – men det giver så absolut også en masse igen til dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp?

– send os en hilsen direkte i vores kontaktformular...

Har du spørgsmål uden for normal åbningstid, kan du udfylde nedenstående formular, der sendes direkete i til vores supportteam.

Har du et specifikt ønske, kan du beskrive det i tekstfeltet herunder - så har vi svaret til dig, når vi kontakter dig den følgende hverdag.